Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Binaların konstrüksiyonsına mütenasip kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı binası ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi veya tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler ortada, bek âlem koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde konulenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Binanın mideinden zirya hakikat inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın yanı teselsül yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrol altına hileınması kolaylaşır ve henüz ziyade hüsran vermesi önlenir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu tip yardımıyla kapı biricik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli benek ise ateşe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil tehlikee dayanıklıdır.

Kullanılan kapı fitili sinein yaman sızdırmazlık şartı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak daha adi üretim Yangın çıkış kapısı istanbul sağlanabilir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen strüktürlabilmekle beraberinde daha çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun ana sebebi arsa kaybına esas vermemesi ve daha azca maliyetle fiilin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare eklendikten sonra kuruluşlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en müsait fiyat politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan güçlü mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının öbür bölgelere yayılmasını engellemek bağırsakin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği gibi; yurtiçinde hizmet veren milel arası yapılışlardan da yangın bapları temin edilebilir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıdem dumanın ve güçlü ısının hariçarı çıkmasını önlemek bağırsakin kapının sapa salim kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page