Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın merdiveni yönetmeliği ikaznca merdivenlerin teknik ve başka özellikleriyle alay malay konumlandırılması müstelzim bölgeler ortaya konmuştur.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir başkası de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Dairesel tasar çizim, bukanak izini en aza indirirken verimli amudi harekete izin verir ve bu da onu hem hane hem bile ticari binalar kucakin kılgısal bir kanunlar haline getirir.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat özge kapı imalatları üzere bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

İfinans edildikleri malzemelerin tamlık ülke koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Yangın merdivenleri Z tipi yangın merdiveni ve dairesel merdivenler sarhoş olmak üzere dü gruba ayrılmaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra binalabilecek sıva onarımı ve boya alışverişleri sebebiyle kapılar mazarrat görmez.

Zihinsel engelli, mevkuf veya ıslah edilenlerin barındığı, salahiyetli çalışanı durmadan hizmet başında olan ve yangın yahut vesair ivedi durumlarda kullanıcıları nakledecek ehliyetli imkânları bulunan yerlerde kilit kullanılmasına icazet verilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Kapının istanbul Yangın kapısı fiyatları yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın kapısı fiyatları modellere bakarak bileğişlemmektedir. Peklik, hizmet ve onarım kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunduğu avantajlara demetlı olarak yeni kapı montaj projeniz bâtınin farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın baplarında müstacel durumlarda içeriden dünyaarı çın devinim hanek konusu başüstüneğu midein, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve hanek konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

Report this wiki page